top of page

TJÄNSTER

Carmonius Finsnickeri designar, detaljkonstruerar och tillverkar kundspecifika möbler i små serier. Flerårig erfarenhet av 3D modellering gör att du som kund kan få en bra uppfattning om hur möbeln kommer se ut innan tillverkningen startar.

Snickrandet baseras på traditionella fogtekniker, grovjobbet står min maskinpark för men den där sista finishen görs med klassiska handverktyg.

3D-modellering

"Flerårig erfarenhet av 3D modellering gör att du som kund kan få en bra uppfattning om hur möbeln kommer se ut innan tillverkningen startar".

 

Översatt till mer lättbegriplig text så betyder det att jag kan omvandla er skiss eller idé till en verklighetstrogen datormodell som går att snurra och titta på från olika håll o kanter. I modellen är det snabbt o enkelt att ändra mått, träslag eller färger på olika detaljer. Ett väldigt kraftfullt hjälpmedel. Många kunder vill ändra på något då de första gången ser sin skapelse uppritad i 3D-format i rätt proportioner, och det är betydligt enklare och billigare att göra justeringar i datorn än när man kommit halvvägs i bygget.

Fästpunkt 1
bottom of page